ALL THE SAME - STAD Haarlem
1333
post-template-default,single,single-post,postid-1333,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

ALL THE SAME

HIEP, HIEP, Helloo,

Poeh wat was dit een lastig maar heel interessant thema; ongedocumenteerde vluchtelingen. Momenteel had het Rode Kruis alleen Break The Silence, máár zij wilde er nog iets bij!
Fun. Luchtig. TOF! Wij zijn dit thema ingesprongen met het spel: ‘ALL THE SAME’ 

Je mixt verschillende mensen, culturen, geloven en afkomsten bij elkaar. Daarna speel je het spel en moet je de gelijkenissen bij elkaar vinden door middel van waar die mensen van houden en zie je dat we helemaal niet zo verschillend zijn. Hoe je er uit ziet, maakt namelijk geen ene *** uit!

Dit spel is bedacht en gemaakt door Quentin (18), Akshay (17) en Frederique (18). Wij zijn allemaal Nederlanders, maar lijken dus echt totaal niet op elkaar! Wij vinden het dan ook heel interessant hoe wij alsnog kunnen samenwerken, ondanks onze verschillen in zowel persoonlijkheid als in uiterlijk. Daarom willen wij graag andere mensen laten inzien dat iedereen hetzelfde is met behulp van het spel ‘Memory’.

We gaan nog druk kijken, in samenwerking met het Rode Kruis of dit concept uitvoerbaar is vóór 5 mei, zodat het kan worden gespeeld op ALLE bevrijdingsfestivals! Vet gaaf! Wij willen alle mensen die ons hebben geholpen, super erg bedanken voor hun support en toffe creaties! Zonder jullie hadden wij het nooit zo visueel en inspirerend kunnen maken!

We are.. ALL THE SAME!

FEATURED IMAGE BY STAD