PROJECT: Lastig Caribische carnaval - STAD Haarlem
1073
post-template-default,single,single-post,postid-1073,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
feesten, 16+, uitgaan

PROJECT: Lastig Caribische carnaval

Brrrrr, de koude dagen zijn steeds heftiger geworden. Dus dat betekent dat het tijd is om de hittegolven van Lastig terug te brengen naar het Patronaat op 01 maart.

Terwijl onze landgenoten in het zuiden kalmpjes carnaval vieren, gaat Lastig voor aankomend editie op reis met het thema ‘Caribische carnaval’. Maak je heupen en benen gereed voor de limbo dans competitie. Je smaakpupillen voor alle fruitige zoetigheid. Verwacht verkoeling voor de hete dansjes en zoete drankjes als verwenning om je dorst te stillen.

Met een mix van R&B, hiphop, Afrobeat en dancehall, heb je geen enkele mogelijkheid om stil te staan. Rek en strek je uit en maak je klaar om tot de grond te gaan!

Lastig staat in het teken van vrijheid en om die vrijheid te representeren is er een lied geproduceerd voor Lastig die met een showcase released zal worden op 01 maart. 

De kaartverkoop voor de vroege vogel kaarten is uitverkocht. De laatste kaarten zijn nu in de verkoop. Dus als je nog geen kaartje hebt, wees dan even snel als speedy gonzalez met het bemachtigen van een kaart. 

Featured image by Wanyama-photo

Video by David Johnson, via