PROJECT: Lastig - STAD Haarlem
514
post-template-default,single,single-post,postid-514,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

PROJECT: Lastig

Op 4 augustus 2018 werd Lastig georganiseerd door Jeredy Hilterman in Patronaat met ondersteuning van Triple Threat. In de zomer hebben een aantal jongeren niet de kans om op vakantie te gaan, vele locaties sluiten gedurende de zomer en er worden weinig activiteiten aangeboden voor de jongeren. Lastig werd georganiseerd om de jongeren een volmaakt gevoel te geven die voor en door hen gecreëerd werd.  

Als je aan de zomer denkt, denk je aan een tropische sfeer, frisheid en voornamelijk blijdschap. Gebaseerd op deze kernwaarden werd de muzikale programmering gevuld met diversiteit door een variatie te brengen in de line up van opkomende deejays met gevestigde deejays. De avond werd gevuld met klanken uit de hiphop, afrobeat, R&B en dancehall scene.

De bezoekers werden meegenomen op een reis door de meest lekker summervibe die tot stand kwam door de deejays en host:

JDB

Stanga

Two of us

Effie go hard

Er werden ijsjes uitgedeeld als verkoeling voor de hete dansjes, lolly’s als verwenning en natuurlijk gezelligheid door vele bekende gezichten. Omdat Lastig haar reis wilt doortrekken wordt er op vrijdag 19 oktober 2018 de tweede editie georganiseerd in Patronaat. Hou de instagram of facebookpagina van Lastig en Patronaat in de gate voor meer informatie.  

Fotoalbum Lastig #1

Aftermovie Lastig #1

Featured Image by Florence Dee Photography

Featured Video by Ferravisuals