PROJECT: Triple ThreaT Music collectief - STAD Haarlem
1164
post-template-default,single,single-post,postid-1164,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
Triple Threat Music

PROJECT: Triple ThreaT Music collectief

Tempoo, we zijn op tempooo!

Sinds november 2017 heeft Triple Threat haar eerste Muziek studio gebouwd, die gevestigd is in Haarlem Schalkwijk. Door de jongeren wordt de studio gebruikt als plek die zij zelfstandig hebben getransformeerd tot een ‘Wahalla van muziek’. Hierdoor is er een jongeren beweging ontstaan, die wij als organisatie niet kunnen ontwijken.

Nu zitten we in een nieuw jaar vol met ideeën en is het hoogtijd om in te spelen op de dynamiek van de jongeren. Vanuit de motivaties van de jongeren is er vraag naar een muziek community waarbij zij zich kunnen richten op het legitimeren en profileren als creatieve ondernemer op gebied van muziek. Individueel en gezamenlijk!

Om dit proces structuur te geven, heeft Triple Threat in samenwerking met STAD en Llewy (mede-coordinator) als antwoord op de vraag van de jongeren, een muzikale ontwikkelingstraject gemaakt. Waarbij er 15 jongeren voor 11 maanden lang werken aan een EP release als eindresultaat van het traject. De EP release gaat ervoor zorgen dat de sounds van de jongeren uit Haarlem gerepresenteerd worden. Binnen de groep zijn er subgroepen: producers, live bands, zanger(es) en rappers. Dit wordt zo gedaan zodat er ruimte is om persoonlijke doelen te kunnen opstellen.

Begin februari zijn we gestart met de workshops waarbij de talenten wekelijkse workshops krijgen. De workshops die onlangs zijn geweest waren schrijvers trainingen van Llewy Is Sel (Relax) en creatieve proces van een (live) band door Elyah Amonoo Neizer (Goodvibez020 en Recastthemusic).

Check hier alvast een opname van de workshop die gegeven werd rondom het thema arrangeren. De jongeren kregen de opdracht een cover te maken voor Wizkid ft. Skepta – Energy door gebruik te maken van instrumenten met het woord ‘Energy’ als leidraad.

Ps. Vergeet niet om de Instagram pagina van STAD en Triple Threat te volgen!


Wanneer:
08-02-2019 t/m 29-12-2019 >> Woensdag + vrijdag (19.00-21.00)

Waar: Triple Threat store, Slachthuis en Patronaat

Fase: Creatieve proces

Deelname: gratis

 

Image by TRIPLE THREAT

Video by STAD